jueves, 29 de marzo de 2007

Visita a la Junta del Club de Futbol Reus Deportiu
















Dimecres (28/03) una delegació d'ICV-EUiA ha mantingut una entrevista amb la Junta del Clb de Futbol Reus Deportiu i el seu president Xavier Llastarri. La nostra coalició ha explicat a la Junta del Club la nostra aposta per l'esport de base i s'ha posicionat en el desacord de la decisió de l'Ajuntament de subvencionar l'esport professional, la qual cosa no vol dir donar l'esquena al club. Una visita molt interessant i necessària per ambdues parts.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

He xafardejat el teu bloc i no he vist cap referència a la detenció de la Núria Pòrtulas per part dels Mossos d'Esquadra, per això et faig dues preguntes obertes al meu bloc per si amablement les vols respondre:
1.- Quina és la teva postura, com a representant d'ICV a la ciutat, davant de la detenció de la Núria Pòrtulas pels Mossos d'Esquadra, que són governats per dirigents del teu partit i enviada a l'Audiència Nacional de Madrid?
2.- Quina seria la teva posició si el mateix que li ha passat a la Núria li passés a un xic o una xica de Reus?
Espero la teva resposta, salut!

Anónimo dijo...

Benvolgut Antoni,

La meva resposta a les dues preguntes teves són les següents:

Que jo sàpiga això no té res a veure amb el fet d'encapçalar la candidatura d'ICV a Reus. Però com que no m'agrada escórrer el bulto et contesto

Referent a la 1ª pregunta em sorprèn que desconeixis el fet que el temps màxim de detenció per part de la policia són 72 hores i que després les persones passen a disposició Judicial. Per tant és un Jutge de l'Audiència Nacional el qui ha pres la decisió de mantenir a la presó aquesta persona. Per tant aquest Jutge alguna raó deu tenir i deu veure alguns indicis que li han fet prendre aquesta decisió. Aixímateix, i com a professional de la seguretat, t'asseguro que la policia no practica detencions degudes per causa política (això passava al règim anterior amic meu).
Per tant benvolgut Antoni,la Sr.a Núria Pórtulas és detinguda, traslladada, ingressada i mantinguda en presó per una ordre judicial. Aquesta, com bé deus saber, no és una situació que determini de manera discrecional la policia.

2- Respecte a la 2ª pregunta et diria que si això passés a Reus, m'interessaria pels motius de la detenció i desitjaria una ràpida decisió judicial que resolés la seva situació legal.

Espero haver complagut els teus interessos.

Rep una cordial salutació.
Ernest París

Anónimo dijo...

Primer de tot, gràcies per la resposta i per la seva rapidesa, en segon lloc és que als mitjans hem pogut llegir que la imputació de pertinença a organització terrorista va ser preparada i executada per l’Area Central d’Informació Interior dels Mossos d’Esquadra depenents d’Iniciativa-Els Verds- Esquerra Unida i Alternativa. Veritat o mentida?

Anónimo dijo...

Benvolgut Antoni
Com vostè segurament sabrà la Seguretat Pública del país no és de cap color polític, ni actua per encàrrec de cap conseller. Vull creure que si l'Area Central d'Informació del Cos de Mossos d'Esquadra, que és la policia de Catalunya, enceta una investigació, això no correspòn a cap directriu política, sinó a que deuen tenir indicis d'algun il·licit penal (i cregui'm que sè del què li parlo atès que soc funcionari del Departament d'Interior de la Generalitat i un professional de la seguretat pública d'aquest país).
Tot i així, entendrà que no em correspòn a mi ni valorar aquesta decisió policial ni tampoc la judicial.
No serà que algú vol treure "rendiment polític" amb clares intencions electoralistes de voler desgastar el Conseller Saura ?. Jo per la meva banda poso el punt i final als comentaris sobre aquesta qüestió, i quedo a la seva disposició per comentar totes les propostes que puguin ser del seu interès i que ICV-EUiA presenta a la ciutat de Reus (el regidor de barri, la V verda o un pulmó de + de 300 ha que encercli Reus, la Casa de Cultura, la oficina de mediació, uns serveis socials a peu de carrer, el pla per la lluita contra l'absentisme escolar, una regidoria de joventut, propostes d'habitatge ...) que al cap i a la fi és l'àmbit en el qual em pertoca terballar i de valent.
A la seva disposició.
Salutacions
Ernest París

Anónimo dijo...

ots sabem que a l'Administració es prenen decisions tècniques i decisions polítiques, als Mossos també, no ens enganyem. Si no, per què em van escorcollar de cap a peus els Mossos l'any 99 un diumenge de juliol, que curiosament era la Diada del Pi de les Tres Branques? algú (CiU) havia pres a decisió política, que no pas tècnica, d'amargar-nos el dia a tots els independentistes que pujàvem a passar el dia tranquil·lament. Llavors passava, i ara també passa. Al meu entendre en el cas de la Núria Pòrtulas les decisions que s'han pres, tant les tècniques com les polítiques han estat nefastes.
Si t'he demanat l'opinió és perquè ets el representant d'ICV a la ciutat, tens un bloc i no tens els comentaris restringits, tal com sí que fa el nostre alcalde i el seu assessor, si l'Alcalde, o els regidors de l'oposició tinguéssin bloc obert també els preguntaria sobre alguns temes.
Et confesso que les teves explicacions no m'han convençut, però sí que t'agraeixo i que diu molt de tu que hagis contestat.
Salut,
Antoni

Anónimo dijo...

Bé, malgrat no l'hagi convençut, li mostro l'agraïment pels seus comentaris i el fet d'haver visitat el blog, una eina útil democràtica i al servei de tothom.
Salut
Ernest París

Jobove - Reus dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.