martes, 10 de abril de 2007

Un bon balanç de govern




















Al Daniel Pi i la Teresa Vallverdú, regidors d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Reus.

Teresa, Daniel,

Moltes gràcies per la feina feta. Sens dubte presentem un balanç de govern molt positiu. Les vostres àrees han fet bona feina, les vostres hores de dedicació no han estat perdudes sinó guanyades, malgrat que pocs som coneixedors dels vostres esforços.

Com bé sabeu estem llegint la ciutat a peu de carrer. Heu de saber que la ciutadania valora positivament la vostra tasca. Ens diuen de vosaltres que genereu confiança, que sabeu dialogar, que el vostre estil no és la imposició. Que es pot estar o no d'acord amb les vostres decisions, però que sempre doneu la cara, que us esforceu en la recerca del consens, que feu política amb pedagogia.

Les persones que volem continuar la vostra tasca, ens deixeu traçat un bon camí. Un camí que ens parla de persones amb compromís, de persones que no donen l'esquena a la ciutadania, que toquen de peus a terra, que busquen solucions als problemes, de persones honestes. En definitiva de persones que han fet de la quotidianitat i el dia a dia els seus grans projectes.

Daniel, Teresa, a mi només em toca dir moltes gràcies. L'equip de dones i homes qus us rellevarà serem continuadors de la vostra excel·lent tasca.

No hay comentarios: