miércoles, 4 de abril de 2007

CiU i PSC. D'esquenes a la realitat


PSC i CiU demostren estar molt nerviosos. En quin món viuen? Ara es dediquen a enviar-se cartes obertes pels diaris. Els uns dient que es copien dels altres. Els altres atribuïnt-se projectes que no han fet mai. Si us plau, aterrin a la realitat i sobretot no facin creure a la ciutadania que aquestes eleccions municipals a Reus són cosa de dos.
En primer lloc perquè els uns necessiten un govern de coalició per poder governar la ciutat, i els altres perquè estan en mínims històrics. Un cop més ambdós partits actuen en esquemes basats en la vella política, la de la crítica permanent a l'adversari. No s'adonen que això no interessa a la ciutadania? I després ens queixem dels baixos índexs de participació.
Per contra els convido des d'aquí al debat en positiu, al contrast de propostes, a explicar les seves prioritats. Com fa ICV-EUiA. Un projecte renovat, que treballa en positiu, que parla de quotidianitat, de propostes per al dia a dia, de renovació. la única força que es presenta renovada, la única que ha fet un procés de primàries per triar el cap de llista, la única que ha fet un procés participatiu obert a la ciutadania per a la configuració de les seves propostes.

Una força que fa una campanya tranquil·la, positiva, a peu de carrer. Una força que us parla del regidor de barri, dels serveis socials a peu de carrer, que proposa una anella verda que envolti la ciutat, que us parla del foment del transport públic i que vol el manteniment de la via del tren en el seru traçat actual.
I mentre els altres s'emboliquen en crítiques estèrils que no interessen a ningú, ICV-EUiA segueix treballant per ser una força més decisiva. Estem parlant amb la ciutat, les seves entitats i la seva gent. I mentre vostès embolica que embolica, en trifulques que no interessen a ningú. Si us plau aterrin a la realitat. Totohom els ho agrairà.

No hay comentarios: