martes, 24 de abril de 2007

Roses, llibres i projectes per a la ciutadania












Moltes persones varen passar-se ahir per la parada que ICV-EUiA tenia al Mercadal. Vàrem poder explicar a peu de plaça les nostres propostes a centenars de persones que ens faran confiança. Persones que ens reclamen una política de proximitat, persones que entenen la renovació en política com una necessitat i en definitiva persones que poden canviar les coses.

Des d'altres parades se'ns mirava sorpresos com gairebé tres-centes persones volien participar del sorteig de la bicicleta de campanya que sortejarem al final de la campanya.
En definitiva un dia rodó. Vàrem ser la candidatura que més hores va estar-se a la plaça explicant persona a persona els nostres projectes. Cada dia sumem més.

4 comentarios:

Francesc Carbó dijo...

Bon dia Ernest, ahir no vaig tenir el plaer de passejar per Reus i visitar la vostra parada, però aquest matí m'ho han explicat.
Es nota que lideres un equip amb ganes de fer coses, amb ganes de disfrutar fent les coses.
Sort i bona feina pels nous vents que porteu.

Anónimo dijo...

Moltes gràcies Francesc. Sentir les teves paraules ens animen a seguir treballant de valent i amb força humilitat. Ja parlarem.
Una abraçada. Ernest

Jobove - Reus dijo...

visiteu el nostre blog sortiu vosaltres

http://telamamaria.blogspot.com

salut i republica !!

Anónimo dijo...

Jo li recomanu seriament al nostre alcaldable el llibre "La Venjança de la Terra", de Lovecarft. Es ideal perque ens donem compte de la "falsa seguretat" que ens dona la paraula "sostenibilitat" de la manera que l'estem duen des de ICV-Euia. Agustí JEV. AVANT