lunes, 14 de mayo de 2007

Visita al Coordinadora de la Gent Gran

















Dilluns (14/05) hem mantingut una trobada amb la Coordinadora de la Gent Gran de Reus, i la seva Junta. Els hem explicat les nostres propostes pera Reus. I hem coincidit amb el fet que malgrat que h hagi persones no ho vulguin acceptar, a Reus hi ha pobresa i 4 rt món que afecta a persones grans.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Querido amigo español comunista:

Queda usted invitado a venir a un país como Dios (no se ofenda) manda. Aquí somos mayoría de derechas y a mucha honra. ¿No le da a usted verguenza ser de izquierdas y comunista? Los genocidios son malos; los de izquierdas también. Espero que reflexione sobre su postura y encierre en la cárcel a los okupas que joroban la vida de los españoles decentes. Haga el bien y no mire a quien; el PP también merece respeto; tiene más votos que usted, menos mal. Los comunistas no saben aún que el Muro de Berlín fue derribado ¿? Sí, dividia la Alemania comunista y represora (no se votaba) y la Occidental (sí se votaba y de derechas, no es casualidad). Stalin era un genocida, ¿es usted seguidor suyo?

Anónimo dijo...

Senyor Sarkozy(???):

Es vosté seguidor potser de Francisco Franco?? o potser de democrates com Acebes i Zaplana?? La cara hem cauria de vergonya si fos votant d'un partit com el PP, manipulador, anticatalá demostrat i feixista. Ves a molestar a Libertad Digital o a sentir Las Mañanas de la COPE,i et crees la teva propia Conspiració a casa i deixes de molestar a qui no pensa com tu.
Anim Ernest!!

Anónimo dijo...

Senyor anònim del comentari numero 2.

Ha de dir vostè el que és un bon català? Perquè jo soc català i voto PP. Si vol condemno el franquisme: condemnat! Sóc feixista?
De fet vostè es un esquerrà estereotipat. O ets d'esquerres o ets feixista. O ets nacionalista o ets anticatalà. Visca el pensament únic eh?

Qui molesta la gent que pensa diferent són persones com vostè!

Anónimo dijo...

Sr. Anónimo que anima a Mr.París-Pekín-Pyonyang:

No sóc seguidor de Franco per una sentzilla raó: per edat i per ideología. Sóc Liberal i vosté ja veig que no sap que és això. Llàstima. Per ser d´Iniciativa Troskysta només cal dir "la dreta és dolenta, més inmigrants del Magreb que són germans laics i més okupes xupi-guays". Sento la Cope, Onda Cero, TV3, e-noticies i el Granma de Fidel Castro. Visca la Prensa Lliure eh, qué diu vosté d´això? Hi ha democràcia a Corea del Nord? No, x q? xq manen els comunistes x dictadura. Sí, les dictadures mai són dels Liberals. A llegir incult esquerrà amb prejudicis. www.redcatalana.com