lunes, 14 de mayo de 2007

Regionals: els trens de cada dia


ICV-EUiA ha fet parada a l'estació de RENFE per explicar les nostres propostes de mobilitat i l'aposta pel manteniment del traçat ferroviari. En un moment en què altres prioritzen les inversions en l'AVE, ICV-EUiA reitera el seu compromís en la defensa d'inversions en les línies de rodalies i regionals que són els trens de la majoria, els del dia a dia i els que fan servir el 90 % de la població.

No entenem d'altes forces polítiques que volen desplaçar la línia del tren un altre cop, més enllà del terme. Nosaltres no concebim un Tecnoparc sense un baixador a Bellisens.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Suprime suprime; es lo único que usted sabe hacer: suprimir las Libertades públicas, expropiar las propiedades privadas y limitar la Libertad de Expresión. Hay cada cobarde por ahí suelto...

Ernest Paris Just dijo...

Benvolgut, suprimirem els comentaris insultants o degradants que alguns ens dediquen com nazi, feixista, i els que vexen. No suprimirem crítiques o discrepàncies que siguin respectuoses.
Salutacions
Administrador.

Francesc Carbó dijo...

Com usuari habitual de la línia regional Reus-Barcelona em crec amb el dret d'opinar al respecte. I ara no pensin que ja m'estic preparant el terreny per criticar cruelment a la Renfe. Tot el contrari. Crec que donen un bon servei, però per supost hi ha molts aspectes que es podrien millorar amb diàleg i prioritzant necessitats, perqué com sempre els recursos econòmics (els calés) són limitats.
Resumint, segons el meu parer:
1.- L'AVE és una "bona" inversió per sortir el Ministre de torn a la fotografia (jo no l'agafaré mai bàsicament pel preu del bitllet i del taxi per arribar a l'estació fantasma ubicada en el no-res), 2.- L'estació de Reus ja està bé on està (a prop dels ciutadans). Ernest, que hi creus?

Anónimo dijo...

Com pot demanar parer de prioritats d'inversions si pels "ecosociopacifistes" no existeixen les prioritats? Tot es despesa i si fa falta s'arruina el país.

Anónimo dijo...

Jo tb agafo el tren regional i és un fàstig. Sempre ple d´inmigrants ilegals asiatics, moros, etc. No m´agrada que no tinguin higiene; als de Iniciativa Comunista els hi fot xq els seus rastafaris-okupes tampoc es duxen. Quina cultura de l´aigua! Puaj!