martes, 8 de febrero de 2011

Alguns comencen a ensenyar la poteta...

En la seva lògica d'insinuar sense comprometre's en res, la dreta local comença ja a ensenyar la poteta sobre algunes qüestions sobre les que ICV té clar que no farà un pas enrera. De la nostra part, el comunicat és ben clar:

ICV critica el “model difus” de CiU en relació a les empreses municipals i emplaça a totes les formacions polítiques a definir obertament el seu model societari
La formació anuncia la defensa del model públic d’empreses municipals com una de les seves prioritats

El regidor d'ICV Reus, Ernest París, ha demanat a l'alcaldable de CiU, Carles Pellicer, que abandoni les posicions "tacticistes i ambigües" al respecte del model societari. Davant del seu anunci de reformes estructurals que obren la porta a escenaris de privatització, ICV li reclama que detalli el seu full de ruta i digui clarament quines fòrmules de gestió i de titularitat proposa. En cas que s'aposti per la privatització, París considera que aquest fet representa "un error" i una "aposta clara per la desigualtat" a la ciutat i vol recordar que la gestió pública és sempre la més equitativa, eficient i la que defensa l'interès general davant dels poderosos.

El regidor d'ICV ha volgut destacar la incoherència "de plantejar la transferència de recursos de la butxaca de tots a la d'uns quants" especialment en moments com l'actual quan s'han retallat a molts els seus drets. ICV alerta, a més, que un plantejament d'aquest tipus posa en marxa "dinàmiques perilloses" de despatrimonialització de l'ajuntament.

En aquest sentit, Paris ha reiterat que ICV "no farà ni un pas enrera" en la defensa del model públic d'empreses municipals i que treballarà en tots els fronts per evitar privatitzacions que alguns ja donen per fetes. Per aquest motiu, emplaça a totes les formacions polítiques a posicionar-se clarament sobre aquest tema.

No hay comentarios: