viernes, 26 de noviembre de 2010

Herrera a Reus: un missatge contra el silenci


La campanya electoral toca al seu final. A Reus, estem contents de la feina feta i de les persones que ens han ajudar a fer una campanya tranquila, pedagògica i honesta. Com sempre. En clau estrictament reusenca, estem contents també de les aportacions personals i polítiques que han fet gent com el Daniel Pi, el Toni Puig o la Glòria Casafús. Són "el nostre capital" com resava aquell antic eslògan del PSUC.


Avui era dia de missatges finals, d'apel·lacions a les persones que encara no han decidit el seu vot i penso que la intervenció del Joan Herrera i la Hortènsia Grau avui ha estat molt encertada. Fer una crida a tota la gent d'esquerres que treballa des de la seva modesta quotidianietat a fer una societat millor i en defensa del col·lectiu: els que van participar en la vaga del 29S, els que tenen una altra manera de produir i consumir, els que són servidors públics,...


El seu era un missatge contra el silenci que pot representar un govern de dretes com el de CiU. Però era un missatge sense estridències, amb la tranquilitat d'haver fet les coses de manera honesta i clara.

No hay comentarios: