martes, 5 de febrero de 2008

"El curro està fotut"


Enmig de la subhasta absurda de xecs encetada pel PSOE i el PP, ha passat força desapercebuda una notícia de l’Informe de la Inclusió Social 2008 de l’Obra Social de Caixa Catalunya sobre la pobresa juvenil. Aquestes dades demostren que la meitat dels joves que viuen amb els seus pares serien pobres si s’independitzessin avui.
Aquest és un dels motius pels quals el Joan Herrera ha demanat que el salari mínim interprofessional per als joves sigui de 1.000 euros enlloc dels actuals 600 euros a l’Estat espanyol. Una xifra encara molt allunyada dels 1.500 euros dels joves luxemburguesos o dels 1.400 dels irlandesos però que comença a donar respostes dignes a la situació del jovent d'avui.
La campanya per aconseguir aquest objectiu porta com a nom “El curro està fotut” i es pot consultar a la següent adreça (http://www.elblocdelcurro.cat/).

1 comentario:

Anónimo dijo...

els joves per el sol fet de ser-ho sembla que els hi falta tot, i els grans, sap voste la quantitat que hi ha que amb menys de 400 € tenen que sobreviure, es gracies a ells que poden gaudir de universitats, sanitat, i les ventatjes sols per els joves ? Susanna