miércoles, 14 de febrero de 2007

Pedalem per Reus: La bicileta de campanya

Faré la precampanya i la campanya electoral amb aquesta bicicleta. Més enllà del joc de paraules de la bicicleta de campanya i la campanya en bici, aquesta vol simbolitzar la proximitat, una altra manera més sostenible, barata i saludable de moure's per la ciutat i la visualització d'una altra manera de fer política. Però no només això. ICV-EUiA ha posat en marxa la campanya pedalem per Reus per tal de donar a conèixer les nostres propostes a les persones, als barris i les seves entitats. Al final de la campanya sortejarem la bici de l'alacaldable d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Reus. Tan sols demanem una cosa: el compromís d'usar-la. Pedales amb nosaltres?

2 comentarios:

megaperl dijo...

La política de la bicicleta és política barata? Sostenible? És la sostenibilitat de la política el fons de la discussió de la discusió sobre la Sostenibilitat? Saludable? Ha de tenir propietats curatives, la política?
Penso, com tu, que ja és hora d’anar més enllà del jocs de paraules de la bicicleta, el símbol, i, per apuntar-me al joc del joc de paraules, “la moto”. La ciutadania de la meva generació, els trentañeros, és a dir, Jo, hem arribat a tal punt de sofisticació i formació en semiòtica del màrketing gràcies a la publicitat i la política, l’accés a la informació i la possibilitat de generar-la i compartir-la, que ara ja sabem fer més i més bons jocs de paraules que els polítics, els creatius publicitaris i la conjunció de tots dos.
Potser aquest sigui el punt de partida per recuperar l’atenció dels joves sobre la política: el llenguatge i el missatge que transporta. Com la bici del teu joc.
Un salut cordial i felicitats pel blog. Per cert. On m’he d’apuntar pel sorteig de la bici?

Ernest Paris Just dijo...

Hola Pau,

M'ha agradat molt el teu comentari. Del tema de com ho farem per sortejar la bici i del procediment encara no ho tenim decidit. T'ho farem saber.

Ernest