lunes, 6 de agosto de 2007

Recollida pneumàtica: primeres dades


Durant els 3 primers mesos de funcionament, la central de recollida pneumàtica del Velòdrom ha recollit una mitjana de 32 tones de residus. La dada per si sola no diu res, però exemplifica l'èxit del nou sistema.

La pneumàtica, que per a mi són les clavegueres del s.XXI, ha estat una aposta estratègica de l'Àrea de Medi Ambient del mandat passat. El meu antecessor hi va apostar fortíssim. Els dubtes, les crítiques i els recels inicials dels veïns i comerciants, s'han transformat en suport i acceptació del sistema, un exmple que quan les coses es fan ben fetes, amb pedagogia i de forma participada, és possible l'entesa entre l'administració i la ciutadania. No em queda més que felicitar les persones que al seu dia van fer aquesta aposta, especialment en Daniel Pi, i tractar que durant el present mandat avancem en 3 aspectes:

- augmentar la capacitat de l'estació del Velòdrom (connectant el Carme, Països Catalans, Hens...)
- impulsar la construcció d'una segona central.

- zonificar en el planejament (POUM) a la resta de la ciutat.


10 comentarios:

Anónimo dijo...

Nuestra fuerza te hará temblar. Espera a la primera semana de septiembre y verás. Nosotros no tenemos nada que perder, tú todo. Y si piensas que eres una excusa para otras cosas te equivocas. Tú eres heredero político de Pi, tú eres un estalinista patronal, tú eres nuestro peligro. Nosotros seremos los que haremos de tí un simple etcétera.

Carles Sampietro Lara dijo...

Hola Ernest

Aquest agost vaig visitar Reus. Em va semblar una ciutat molt bonica (la ruta del modernisme és preciosa) i molt neta.

Tant de bo altres minicipis apostin per aquest sistema del que em declaro un enamorat.

Enhorabona!!!

Anónimo dijo...

Segones dades: el 100% de la fracció orgànica recollida de la pneumàtica va a parar a incineració. Quina gran gestió per un master en medi ambient!!!

Anónimo dijo...

Si vols que et tornem a votar dimiteix! T'estan fent la guitza l'alcalde i la Pont, que no ho veus? Som molts que pensem així! I l'abstenció pel dret de la CORI ha ser a INNOVA no té nom (o potser si, covardia?). La gent d'iniciativa no volem un partit submís. Aquest Ariel treurà més vots que nosaltres les pròximes eleccions. Si tot segueix així el meu ja el té.

Anónimo dijo...

NO puedes pretender, hablar con nosotros ahora, y cuando fuimos a las puertas del ayuntamiento no nos hiciste el menor caso. solo queremos trabajar con garantias ahora y dentro de dos años, ni tu ni al sindicato os importan las condiciones . a eso le llamais estar por el pueblo o por el trabajador. MENTIRA. divide y venceras dijo Napoleon y a sindicatos y a vosotros solo llenar el bolsillo es lo que os interesa

Anónimo dijo...

Estic d'acord amb lo Pep G. Millor a l'oposició amb dignitat que vendre'ns d'aquesta manera

Anónimo dijo...

em pensava que faries les coses diferent ets més de lo mateix. No volies acabar amb els dinosaures, ara téns l'oportunitat, deixa'ls amb minoria, per un ajuntament democràtic , ecologista i d'esquerres, plega i fés pinya amb la oposició.

Anónimo dijo...

Escalfes cadira municipal per herencia d'un dinosaure com el Dani Pi. Que vols ser aprenent de bruixot o politic alternatiu? Trenca amb la nomenclatura. No veus que el Perez, l'Ortiz i alguns socis (lease sindicalistes pilotes)t'estan fent el llit???

Anónimo dijo...

Que un jove tingui aquesta postura de dinosauri ja diu molt de tu. ICV desapareixerà del mapa a Reus com a Tarragona. Us veneu per quatre rals. Surt del govern o no et votarem mai mes ni a tu ni al partit. Som d'esquerres i ecologistes de debò, no volem donar la imatge que estas donant de pijo. Només dos mesos des de sortir elegit i ja has canviat la manera de vestir, d'aqui a 4 anys q ens vendras? és l'ultim cop que us votem.

Anónimo dijo...

Nen, em sembla que patines molt. T'estan fent el forat.
Ara resulta que els ecologistes d'esquerra cremeu junt el que no s'ha de cremar. Tio plega que esta quedant en evidencia amb aixo i el conflicte laboral sense saber resoldre'l, clar que sempre pots anar al Perez que el resolgui.
Em sembla que no tens capacitat ni coneixement ni habilitats per ocupar el carrec, mes val que tornis a lloc administratiu? que tenies