miércoles, 2 de mayo de 2007

La llei de barris al Barri Fortuny i St. Josep Obrer














ICV-EUiA té un projecte ambició per als nostre barris. Més enllà del barri del Carme, Reus s'ha de començar a plantejar noves sol·licituds i nous projectes per a la llei de barris.


El Barri Fortuny i St. Josep Obrer, són barris que necessiten d'actuacions urbanístiques urgents. ICV-EUiA proposa la redacció d'un projecte de reforma integral d'aquest dos barris que conformaran una nova centralitat amb l'arribada del Tecnoparc.

Som ambiciosos. Reus i els seus barris necessiten aprofitar la llei de barris per tal de promoure les reformes necessàries per tal que aquests barris puguin ser objecte d'una reforma urbanística i de contingut social.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bones, la veritat es que és la primera vegada que entro en un blog, i quin millor que el teu. Suposo que el meu comentari podria estar en qualsevol de les notícies que cada dia escrius, però la veritat és que només volia donar-te l'enorabona ja que crec que renovar és difícil i vosaltres ho heu fet. Així que moltes felicitats i endavant.

Anónimo dijo...

Bé moltíssimes gràcies pel teu escrit. Intentem treballar de forma modesta i comunicar les nostres accions.

Desconec l'edat que tens, però coincideixo amb el fet que dius que la renovació és un gran repte per a nosaltres. Pensem que la renovació és una necessitat en aquesta ciutat. Pensa que altres fa 10, 12, 15 i fins i tot 20 anys que són candidats o regidors. Que tenen a aportar aquestes persones?.

Per últim vull animar-te a continuar visitant el blog així com a preguntar, criticar, aportar, comentar aquells aspectes que puguin ser-te d'interés.

Volem representar una nova manera de fer política. Des de la fredor d'una pantalla i un teclat, penso que també es pot transmetre la proximitat. El dia 27 ICV-EUiA volem créixer. Però créixer per què? per tenir més poder? No, per impulsar propostes i polítiques de proximitat.

Un cop més mercès pels teus comentaris.

Atentament,
Ernest París