jueves, 31 de marzo de 2011

Els que no tenen arguments empren la por

Ahir em va sorprendre la notícia que la candidata del PP, Alícia Alegret, portés al regidor García Albiol. Tot i les distàncies ideològiques, que hi són i són profundes, em va doldre que l'Alícia com a gairebé primer acte de precampanya hagi emprat el recurs de portar al conegut regidor badaloní per atiar pors i fer el discurs de la xenofòbia i trencar la convivència. Aquest és el comunicat que ha fet ICV-EUiA per rebutjar aquesta presència a la nostra ciutat que no busca presentar solucions sino simplement captar vots en les bosses xenòfobes:

ICV-EUiA lamenta que Alegret empri "la crossa xenòfoba" de García Albiol per atiar la por enlloc d'explicar la seva proposta de ciutat
Critica la desinformació i manipulació de les afirmacions del líder popular de Badalona

En referència a la visita realitzada ahir a Reus per García Albiol a Reus, ICV-EUiA vol fer esment de les següents consideracions:

1) Lamentar que la candidata popular Alícia Alegret sigui incapaç d'explicar per si sola les propostes en matèria d'immigració que té per la ciutat i hagi de fer servir "crosses xenòfobes" com el regidor de Badalona per, sense oferir solucions, donar una imatge esbiaxada de la realitat de Reus.

2) Denunciar que les afirmacions de García Albiol resten credibilitat a la candidata popular atès que, segons dades públiques i conegudes, el 90% dels beneficiaris de serveis socials són persones autòctones.

3) Lamentar que aquesta visita hagi mostrat un Reus inexistent estigmatitzant públicament algunes àrees, motiu pel qual ICV-EUiA preveu reunir-se amb collectius de la zona per copsar les seves opinions i neguits.

4) Reiterar de nou la demanda a totes les forces politiques perquè facin una campanya propositiva i pedagògica en la qual no emprin de manera partidista el tema de la immigració.

No hay comentarios: