sábado, 31 de julio de 2010

Explicant el Casal de Joves...en una setmana dura pels treballadors



Tal i com ens ha explicat el Joan Herrera de primera mà en la seva visita a Reus, aquesta setmana ha estat dura pels treballadors, molts d'ells joves mileuristes. L'aprovació de la reforma laboral -convé recordar-ho un cop més amb l'abstenció de CiU que dóna oxígen al PSOE- és una nova retallada dels drets socials de les persones d'aquest país.


Per aquest motiu, poder mostrar exemples -ni que siguin locals-d'una altra manera de fer ha estat un plaer, però sobretot un acte de reivindicació que altres polítiques des de les esquerres són possibles.

La visita també ha coincidit amb el dia després de la carta del Joan Saura, una persona que com molt bé ha dit el Joan Herrera ha tingut una trajectòria impecable i que és de justícia lloar per la seva contribució a la consolidació d'una força com ICV.

martes, 27 de julio de 2010

Neteja i recollida: fent possible el triple pacte





Una imatge val més que mil paraules. Sota aquesta premissa els operaris de la neteja de la ciutat tenen des de fa un temps la possibilitat de passar les incidències amb una blackberry. El que es busca és ser més àgil en l'atenció dels problemes que es detecten a la ciutat i reforçar el triple pacte (administració, ciutadania i empresa concessionària) perquè tinguem una ciutat més amable i neta. Com moltes novetats tecnològiques, aquesta és una eina que ha caigut "simpàtica" entre els mitjans de comunicació i en les darreres setmanes diferents televisions li han dedicat reportatges. A les imatges, un moment de l'entrevista amb TVE1.

Més enllà d'aquests moments de glòria televisiva (que també són interessants per donar a conèixer les mesures que adoptem) el que importa és que la blackberry contribueixi a millorar la feina i la qualitat de la nostra ciutat. En això estem.



viernes, 23 de julio de 2010

ICV Reus, més preparats pels reptes polítics que arriben


En bona companyia (els companys i companyes, el secretari d'organització d'ICV, el nostre president nacional, el diputat Daniel Pi i la candidata Hortènsia Grau) i en un espai molt agradable (centre cívic Llevant) la gent d'ICV Reus ahir vam celebrar una assemblea. Em sembla rellevant agrair des d'aquest espai la tasca que han fet els membres de la gestora durant el període que han dirigit el partit i celebro el seu informe polític: clar, acurat, molt ben enfocat. Aquestes línies també serveixen per encoratjar-nos tots plegats al combat d'idees i de solucions que la societat espera de nosaltres. Per últim, felicitar al company Quim Besora per la seva elecció com a nou president de la secció local.

viernes, 9 de julio de 2010

Casal de Joves: un somni ja real





Continent, el Casal de Joves, i contingut, el Pla Local de Joventut. La regidoria de Joventut complia ahir amb el compromís de posar a l'abast dels joves un espai que puguin fer-se seu. Amb bucs d'assaig musical, punts de connexió informàtica, viatgeteca, l'oficina de l'emancipació, sales de reunions...el Casal de Joves comença la seva trajectòria intentant ser un espai útil pels joves. I com que sempre hi ha nous reptes als quals cal donar resposta: comencem a treballar des d'ara perquè l'alberg juvenil passi de somni a realitat el més aviat possible.

A tots els que heu fet possible el Casal de Joves i que l'emprareu: moltes gràcies!

viernes, 2 de julio de 2010

Un Tro de Festa molt merescut

A la pàgina d'ICV Reus, el company Toni Oliach ha escrit aquestes línies sobre el lliurament al Salvador Palomar del Tro de Festa 2010http://www.iniciativa.cat/reus/articles/6583. Una opinió que no cal dir comparteixo plenament. Moltes felicitats!